Vanliga frågor

Här nedan hittar du svar på de vanligast frågorna kring webbutbildningen. Titta gärna igenom dessa frågor om du tex inte kan logga in eller om du har glömt lösenordet m.m.


Det vanligaste felet när man inte kan logga in är att man antingen uppger fel e-postadress eller fel lösenord. Kontrollera därför att du använder rätt e-postadress och att du inte bara skriver ditt namn.

Om du inte kommer ihåg eller tror att du skriver rätt lösenord kan du alltid återställa det, då kommer du få skriva in din e-postadress och om den e-postadressen är registrerad hos oss kommer du få ett mejl med instruktioner om hur du återställer lösenordet.

Ibland händer det att vår server där webbutbildningen ligger genomgår någon form av underhåll eller att den helt enkelt inte svarar. Ta då gärna kontakt med oss genom att skicka ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär så kommer vi åtgärda detta så snabbt vi kan.

Du har då troligtvis skapat ett gratiskonto istället för att skapa ett konto via den inbjudan och de instruktioner som du ska ha fått från oss via mejl. Leta gärna upp det mejl som du har fått från oss först, tex genom att söka på "Röntgenutbildarna" i din inkorg, och följ instruktionerna där för hur du skapar ett konto. Hittar du inte mejlet får du gärna skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär så skickar vi ut en ny inbjudan med instruktioner om hur du går tillväga.

Troligtvis är detta bara ett visuellt problem, om du har gjort klart ett kapitel och svarat på alla frågor så är det avklarat. Detta kan bero på att vissa webbläsare inte läser vår sida på rätt sätt. Fortsätt göra klart alla andra kapitel och skulle du mot förmodan inte kan komma vidare i utbildningen så får du gärna kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Detta uppstår då någon annan har loggat in och genomfört webbutbildningen på samma dator och i samma webbläsare som dig. Du behöver då rensa historiken i webbläsaren vilket du normalt gör uppe i menyn till höger i din webbläsare, normalt är det tre prickar i högra hörnet som du kan klicka på och där välja historik och sen rensa historik.

Detta beror på att du troligtvis inte har genomfört de första två kapitlena i webbutbildningen. Om du genomfört dessa och du fortfarande inte kommer åt kunskapstestet får du gärna hör av dig till oss via vårt kontaktformulär så låser vi upp detta manuellt.